top of page

BLOGG

  • Skribentens bildVideo House Stockholm

Prisvärd/ Billig Fotostudio Stockholm - Video House Stockholm

Uppdaterat: 5 dec. 2023

Välkommen till vår prisvärda fotostudio i Barkarby, Stockholm, där kreativitet och professionalism möts för att skapa en optimal miljö för ditt fotografiska konstnärliga uttryck.

Hos Video house Stockholm strävar vi efter att erbjuda en plats där passion och budget möts för att göra fotografi tillgängligt för alla. Vår fotostudio är både modern och professionell. Låt oss utforska vad som gör vår fotostudio unik och prisvärd.


billig fotostudio stockholmPrisvärd/ Billig Fotostudio i Stockholm

Vår fotostudio i Barkarby, Stockholm har byggts med tanke på att erbjuda högkvalitativa fototjänster till ett överkomligt pris. Vi förstår vikten av att tillhandahålla en kostnadseffektiv lösning för fotografer som letar efter en professionell plats att förverkliga sina projekt utan att spräcka budgeten.

Besök vår hemsida för att ta del av vårt breda utbud av fotostudiopaket. Vi erbjuder olika alternativ som passar olika behov, från korta sessioner till längre perioder. Vår målsättning är att ge utrymme åt alla, oavsett erfarenhetsnivå eller projektomfattning.Gratis och Enkel Parkering


Vi förstår hur viktigt det är att göra hela fotograferingsupplevelsen bekväm och tillgänglig. Därför erbjuder vi gratis och enkel parkering för våra kunder. Det ska vara enkelt för dig att nå vår fotostudio och fokusera på det som verkligen betyder mest - ditt konstnärliga uttryck.


Vår fotostudio utmärker sig inte bara genom sitt prisvärda erbjudande utan också genom sin praktiska layout. Vi har tagit hänsyn till fotografers behov och förenklat processen att bära in utrustning. Till skillnad från många innerstadsstudios är vår studio designad för att göra det enkelt och smidigt att transportera och installera din utrustning.Om vår Studio


Vår fotostudio i Stockholm på Videohouse erbjuder mer än bara en plats att ta bilder. Det är en plats där varje detalj är noga genomtänkt för att främja kreativitet och bekvämlighet. Låt oss ta en närmare titt på vad vår studio har att erbjuda


Cyclorama del om 21kvm


Vår fotostudio är utrustad med en imponerande cyclorama som ger en jämn och oförmärkt övergång mellan golv och vägg. Detta skapar en oändlig bakgrund och ger fotografen möjlighet att utforska olika vinklar och perspektiv för att fånga det perfekta ögonblicket.


Den är utrustad med RGB- lampor så du enkelt kan byta bakgrund från vår ipad till vilken färg du vill, samt till greenscreen.


Vi har även en stor monitor i studion på hjul, så du kan se dina bilder och videos direkt i större format.


fotostudio stockholm prisvärd


Set del om 34kvm

på andra sidan av fotostudion har vi en set del på 34kvm, med avtagbara lister och akustikpaneler som du kan flytta runt hur du vill för att skapa olika miljöer, för tex youtube videos, intervjuer, dansuppträdanden, reklamfilmer eller liknande.billig fotostudio stockholmPlanlösning

Vår studio har en planlösning som är skräddarsydd för fotografernas behov. Varje del av studion är lättillgänglig och optimerad för att underlätta flyt och flexibilitet under fotograferingen. Vi har skapat en arbetsmiljö som låter dig fokusera på din konst utan begränsningar.

fotostudio stockholm billig

Kök - En plats för avkoppling


Efter en intensiv fotograferingssession erbjuder vårt utrustade kök en plats för avkoppling och återhämtning. Här kan du ladda upp med energi, förbereda en snabb måltid eller helt enkelt koppla av med en kopp kaffe eller te.


Vi förstår vikten av att skapa en bekväm atmosfär för våra kunder. Därför erbjuder vi gratis kaffe och te som en liten extra bekvämlighet. Det är de små detaljerna som gör skillnaden, och vi strävar efter att göra din upplevelse hos oss så trevlig som möjligt.Skapa konst - utan att spräcka plånboken

Vår fotostudio är en plats där kreativitet inte begränsas av priset. Vi tror på att erbjuda högkvalitativt utrymme till överkomliga priser, och vi är stolta över att vara en plats där konstnärlig utveckling möter rimlig prissättning.

Välkommen till vår fotostudio i Stockholm, där ditt konstnärliga uttryck möter perfektion till ett rimligt pris. Utforska Videohouse Stockholm och ge dina kreativa idéer vingar utan att tömma plånboken! Vi är inte bara en billig fotostudio i Stockholm, utan även en av dom mest moderna och professionella.


Se mer information & boka online på www.videohousestockholm.se/fotostudio-stockholmfotostudio stockholm

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page