top of page

HUR VI JOBBAR

Vi förstår att planera ett bröllop kan vara stressigt och tidskrävande.
Vi har skapat en steg-för-steg-guide för att göra bokningen av oss för ditt bröllop så enkel som möjligt.

Med över 200 bröllopsfilmer de senaste 2.5 åren, både nationellt och internationellt, besitter vi en omfattande erfarenhet som vi gärna delar med oss av.

När du bokar oss för ditt bröllop är vi inte bara dina bröllopsvideografer – vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med att planera din bröllopsdag och besvara dina frågor fram till din stora dag. Vi arbetar även på att lansera en podcast inom en snar framtid, där vi kommer att erbjuda tips och intervjua företag inom bröllopsbranschen och mycket mer.

bröllopsfilm

Steg-för-steg-guide för att boka oss för ditt bröllop

Steg 1: Kontrollera vår tillgänglighet för ditt datum

När du har granskat vår portfölj och våra olika paket och priser, är det dags att verifiera tillgänglighet för din bröllopsdag. Fyll i vårt bröllopsformulär med ditt bröllopsdatum och eventuella frågor du kan ha.

Steg 2: Boka ett möte

Efter vi har bekräftat vår tillgänglighet för er bröllopsdag, får ni välja om ni önskar ett möte med oss personligen i vår studio i Barkarby, Stockholm, via telefon eller via FaceTime. På mötet går vi igenom era önskemål och detaljer för bröllopet, såsom platser, tidslinje för dagen, och mer.

(Om ert bröllop är långt fram i tiden kan ni välja att boka oss direkt och vi kan ha ett möte närmare er dag om det finns detaljer som ännu inte är fastställda.

Steg 3: Boka oss för ditt bröllop

När du har beslutat att boka oss, skickar vi en faktura för en deposition. Vi kräver alltid en deposition på 30% av det totala beloppet för att reservera ditt datum. Återstående belopp kan betalas senast 30 dagar före din bröllopsdag.

Steg 4. Efter bokning av oss 

Efter du har bokat oss för ditt bröllop och fram till själva bröllopsdagen, finns vi alltid tillgängliga via e-post eller telefon för att besvara frågor, diskutera extra timmar eller extra tjänster med mera.

Steg 5: Cirka 1-2 veckor före ert bröllop

Vi har erfarenhet av att förändringar kan inträffa under de månader som leder upp till ditt bröllop. Därför håller vi alltid en avstämning med er cirka en vecka före bröllopet, antingen via telefon eller i personligt möte, för att bekräfta tidslinjen för dagen och hantera eventuella ändringar i schemat med mera.

På er bröllopsdag

På er bröllopsdag är vi där i tid och utvilade för att leverera vårt allra bästa. En bröllopsdag är fantastisk på många sätt, men den kan också vara utmanande och stressig för brudparet. Vår uppgift innebär ofta mer än att enbart filma. Vi hjälper till att se till att er dag följer planen, att ni tar pauser för att dricka vatten och äta, och fungerar som ett generellt stöd under dagen.

Efter er bröllopsdag

Efter er bröllopsdag påbörjar vi redigeringsprocessen av er bröllopsfilm. Vi arbetar hårt för att snabbt leverera er film, med full förståelse för er nyfikenhet. Normalt är leveranstiden för bröllopsfilmer 30-90 dagar efter er bröllopsdag. Filmerna kommer till er i en vacker presentationsbox med ett USB-minne som enkelt kan användas på datorn eller TV:n för att dela med era nära och kära.

bottom of page