top of page

STUDIO REGLER & VILLKOR

När du bokar vår studio godkänner du att du har läst och accepterat studio-reglerna och villkoren för att hyra vår studio. Det är viktigt att du noggrant granskar samtliga villkor nedan. Ni är fullt ansvariga för studions säkerhet och dess utrustning under er hyrestid.

 TIDSBOKNING  

När du bokar en tid hos oss börjar tiden ticka från din starttid, så se till att vara i tid. Om det är din första besök hos oss, kommer vi att gå igenom studion med dig på plats.

När din bokade tid är avslutad, vänligen se till att du är helt klar och har städat upp efter dig. Lämna studion och dess utrustning i samma skick som du fann den.

 LÄMNA STUDION SOM DU FANN DEN 

Det är av yttersta vikt att du plockar upp efter dig och använder våra papperskorgar för skräp. Eventuella större material som du har tagit med dig in i studion måste du också ta med dig ut. Inget som inte ursprungligen fanns i studion får lämnas kvar.

hyr poddstudio stockholm

 OMBOKNING, AVBOKNING & NO SHOW 

Ombokning mer än 48 timmar före bokad tid

Du har möjlighet att omboka din tid upp till 48 timmar (2 dygn) innan din bokade tid. För att göra en ombokning, vänligen skicka ett mail till oss på contact@videohousestockholm.se med den nya tid du föredrar. Vänligen kontrollera bokningskalendern först för att säkerställa att den önskade tiden är tillgänglig.

Ombokning mindre än 48 timmar före bokad tid

Vid ombokning av tid inom 48 timmar före din bokade tid kommer hälften av totalbeloppet för din bokning att hållas, och den andra hälften kommer att återbetalas till det kort som användes för bokningen inom 2-4 bankdagar efter ni har bokat en ny tid via hemsidan. Ombokningar måste ske innan er ordinarie bokade tid startar annars gäller samma regler som för No show.  Den nya tiden behöver vara inom 12 månader.

No show 

Om du inte närvarar vid din bokade tid och inte meddelar oss om eventuell ombokning kommer hela det totala beloppet för din bokning att behållas av oss. Inga undantag gäller för denna regel. Vid allvarlig akut skada krävs ett läkarintyg för att få beloppet återbetalat.

Avbokning av tid

Vi avbokar inte redan bokade tider, istället ombokar vi din tid till ett annat datum efter ditt önskemål. Den nya tiden behöver vara inom 12mån. Se ombokning för omboknings regler och villkor.

 MAT & DRYCK 

Mat är endast tillåtet i köksutrymmet. Fika/dryck är okej att konsumera i studion, men ej nära utrustning eller i cycloraman. Efter användning måste allt skräp plockas upp, och borden ska torkas av.

I studiouthyrningen ingår kaffe och te.

Alkohol, cigaretter är inte tillåtna i hela lokalen. Om du röker, vänligen använd askkopparna utomhus för fimparna.

film studio stockholm
fotostudio nära mig
filmstudio nära mig

 SÄKERHET & ANSVAR 

Ni har ansvaret för säkerheten av studion och dess utrustning under hyresperioden. Vänligen meddela oss om ni behöver lämna studion obevakad under er hyrestid. Vänligen ta inte med någon utrustning ut från studion.

 SKADA PÅ UTRUSTNING ELLER STUDIO 

Ni har ansvaret att se till att utrustningen och studion är i samma skick som när ni tog över den. Vid skada på utrustning eller studion kommer ni att bli ersättningsskyldiga och debiteras för kostnaden att ersätta den skadade utrustningen eller reparera skadorna på studion. Vi är ansvariga för att säkerställa att all utrustning fungerar korrekt innan er hyresperiod och att det finns tillgängliga batterier för att byta vid behov.

Skada vs. Slitage Skador och slitage är två distinkta termer när det gäller skicket på en studiouthyrning. Med skada menar vi skador eller förstörelse som överstiger normalt slitage och som uppstår på studion eller utrustningen under hyresperioden. Skador kan inkludera trasig utrustning, större repor på väggar eller golv, samt andra fysiska skador som inte är resultatet av normal användning. Slitage hänvisar däremot till den naturliga försämringen som uppstår på studion eller utrustningen genom regelbunden användning över tid. Detta kan inkludera mindre repor eller slitage på golv eller väggar samt mindre slitage på utrustningen på grund av normal användning

 NÄR NI LÄMNAR STUDION 

Vänligen återlämna all utrustning till dess ursprungliga plats och se till att den är avstängd och urkopplad från vägguttagen.

  • Om det behövs, dammsug och torka golvet efter att ni har använt studion.

  • Vänligen släng allt skräp i papperskorgarna.

  • Ta med er större material som ni har fört in i studion och som inte får plats i papperskorgarna. Lämna ingenting som inte fanns i studion innan ni kom.

  • Torka av köksbordet och köksytorna som ni har använt.

  • Kontrollera att samtliga lampor är släckta och avstängda.

bottom of page